Duet Elton John & Lady Gaga op Grammy Gala

Op het Grammy Award Gala zondagmiddag 31 januari 2010 weekend zingen Elton John en Lady Gaga samen een duet. Dat meldt de Britse ‘Metro’; details ‘worden nog nader uitgewerkt. De zanger  deed geen moeite het gerucht te ontkennen, toen hem daarnaar werd gevraagd op het Sundance Film Festival in Utah. Tijdens de Grammy Awards zong Elton John al eens samen met Eminem de rapper’s hitsingle ‘Stan’. John (62) is een van de beroemdste homo’s ter wereld. Gaga zei ooit dat ‘alles aan haar gay is’ en neemt actief deel aan acties voor gelijke homorechten. Niet lang geleden leegde ze haar glas over een bezoeker in een club, nadat hij homofobe opmerkingen had gemaakt over haar vriend/collega Adam Lambert.

Het Gala vindt voor de 52ste keer plaats, in het Staples Centre in Los Angeles en wordt ’s avonds uitgezonden door de CBS. Speciale aandacht zal uitgaan naar de overleden Michael Jackson, de 40ste verjaardag van ‘Bridge Over Troubled water’ van Simon & Garfunkel en de ramp in Haïti. Grammy Awards (ooit ‘Gramophone Awards’) zijn de belangrijkste muziekprijzen ter wereld, vergelijkbaar met de Oscars voor de filmwereld. Ze worden ieder jaar uitgereikt in de Verenigde Staten door de National Academy of Recording Arts and Sciences.

Lees ook:Elton John viert 70e verjaardag met groots gala
Lees ook:Sam Smith wint vier Grammy’s
Lees ook:Elton John haalt miljoenen op voor aids op Oscars party
Lees ook:Elton John is machtige Engelsman
Lees ook:VS: nominaties GLAAD Media Awards bekendgemaakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>