Lesboblad ZijAanZij krijgt Bi-Award 2009

Het lesbische magazine ZijAanZij krijgt de Bi-Award 2009. De uitreiking vindt plaats op zaterdag 26 september tijdens de conferentie voor biseksuelen Holland BiCon 2009 in Nijmegen. Landelijk netwerk Biseksualiteit (LNBi) reikt de prijs jaarlijks uit aan een persoon of instelling die een belangrijke bijdrage leverde aan de emancipatie van biseksuelen. ZijAanZij werd 15 jaar geleden opgericht als enige blad voor lesbische en biseksuele vrouwen in Nederland.

Dit jaar veranderde het tijdschrift in een full colour glossy magazine. Het blad profileert zich uitdrukkelijk als een eigentijds magazine voor lesbo’s en bi-vrouwen. De keuze van een man als hoofdredacteur (Franc Craanen) was opmerkelijk, maar ‘de Donald Duck heeft ook geen eend als hoofdredacteur’, aldus Craanen.

Lees ook:Zij aan Zij over leven met borstkanker
Lees ook:Maria van Oosten (Zij aan Zij) krijgt Bob Angeloprijs
Lees ook:Vrouwenfestival Summer of Love op Blijburgse Strand
Lees ook:Vera Bergkamp krijgt Zij aan ZIJ Empowerment Award
Lees ook:Voorzitster Keiroze LesbICOONingin 2010

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lesboblad ZijAanZij krijgt Bi-Award 2009

  1. Sara

    ” maar ‘de Donald Duck heeft ook geen eend als hoofdredacteur’, aldus Craanen. ”
    Donald Duck is een tekenfiguur en lesbiennes bestaan in het echt! of niet soms?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>