Tv-tip: met Gordon aan de keukentafel

Vrijdag 14 augustus 2009 zit Gordon aan de EénVandaag Keukentafel. De zanger blikt dan terug op een roerig verlopen jaar. Volgens de aankondiging zal hij een boekje opendoen over allerlei zaken waarmee hij het nieuws haalde. Volgens mijn collega van zappen.blog is er ook met EénVandaag alweer een rel, nog voordat het programma is uitgezonden. Volgens de aankondiging praat Gordon vrijuit over zijn aandeel in Idols (‘ik heb me laten gebruiken’), maar legt ook uit waarom hij niet meeliep in de homodemonstratie tijdens het Eurovisie Songfestival in Moskou (‘ik ben door Plasterk zelf gevraagd niet mee te doen; hij wilde geen diplomatieke rel met een bekende Nederlander’).

 

Hij geeft zijn mening over het Songfestival: ‘Oost -en West-Europa moeten ieder een apart songfestival gaan organiseren.’ Over de tegenvallende kijkcijfers van de tv-show ‘Waar is Elvis’ zegt hij: ‘Mensen zitten misschien niet meer op Elvis te wachten. We hadden het beter ‘Waar is Michael Jackson’ kunnen noemen.’ Aan de keukentafel praat hij over de rol van het boeddhisme in zijn leven, zijn zachte kant en hoe het met zijn carrière verder moet. ‘De tijd van afzeik televisie is voorbij,’ zegt Gordon, die alleen nog positief bezig wil zijn. Of hij ook vertelt hoe het met hem en de Toppers verdergaat? En of het ooit nog wat wordt met Gerard Joling? Ik bén benieuwd. Vrijdag 14 augustus 18.20 uur op Nederland 1.

Lees ook:Gordon bijt van zich af
Lees ook:Toppers voor Nederland naar Songfestival
Lees ook:Gordon en Froger zoeken nieuwe Topper
Lees ook:Gordon ontkent alle geruchten
Lees ook:Toppers willen Gordon eruit gooien

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tv-tip: met Gordon aan de keukentafel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>