Geer en Goor ruziën opnieuw

Geer en Goor vliegen elkaar weer eens in de haren. Vrijdag 17 juli vertelde Gordon in RTL Boulevard hevig verbolgen wat Gerand Joling ‘nou weer had uitgehaald’. Geer zou een lied gaan uitbrengen, dat Gorden met de Toppers zongen tijdens het Nationale Songfestival. Het bewuste nummer ‘Angel of the Night’ haalde de eindstreep niet, maar werd tweede: de Toppers gingen met ‘Shine‘ naar Moskou. Dat had weinig succes: in de voorrondes bleek alleen Albanië het trio een paar punten te hebben gegeven.

De Toppers wilden ‘Angel’ uitbrengen en gebruiken als trekker voor hun grote concerten van komend jaar, maar door het overlijden van de ouders van René Froger werd dat plan even in de ijskast gezet. Joling wil het nu uitbrengen als ‘Engel van mijn hart’. Hij vindt dat het nummer niet van de Toppers is: Edwin van de Hoevelaken heeft als componist van ‘Angel’ het liedje aan Joling gegund. Saillant detail: Van de Hoevelaken is producer van … Topper Jeroen van der Boom.

Lees ook:Jeroen van der Boom nieuwe Topper
Lees ook:Toppers gaan met ‘Shine’ naar Moskou
Lees ook:Zingen en dansen met Geer, Goor en Froger
Lees ook:Gekrakeel rond Toppers houdt aan
Lees ook:Gordon en Froger zoeken nieuwe Topper

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Geer en Goor ruziën opnieuw

  1. Pingback: Toppers willen Gordon eruit gooien | Gay

  2. Pingback: Tv-tip: met Gordon aan de keukentafel | Gay

  3. Pingback: Gordon ontkent alle geruchten | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>