Toppers naar Moskou vertrokken

Dinsdagochtend zijn de Toppers van Schiphol naar Moskou vertrokken. Een grote groep fans zwaaide Gordon, René froger en Jeroen van der Boom uit. Met hun liedje ‘Shine’ hopen ze het ver te schoppen in op het Eurovisie Songfestival. Dinsdag 12 en donderdag 14 mei 2009 zijn de halve finales, zaterdag 18 mei vindt de 54e editie van het Songfestival in Moskou plaats.

De Toppers moeten het donderdag in de tweede have finaleronde waar zien te maken. Op Koninginnedag zegde het trio vanwege het drama in Apeldoorn hun optreden af op het 538 concert op het Museumplein in Amsterdam. De heren repeteren morgen voor het eerst in de Russische hoofdstad; vrijdag moet Gordon even heen en weer vliegen om als jurylid de finale van X-factor bij te wonen. Zaterdag vliegt hij weer terug naar Rusland.

Lees ook:Toppers uit hun dak op Songfestival
Lees ook:Toppers voor Nederland naar Songfestival
Lees ook:Geen finale, dan doet Gordon mee aan Moskou Pride
Lees ook:Gordon zet zich schrap in Moskou
Lees ook:Joling verlaat Toppers na ordinair homo geruzie

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Toppers naar Moskou vertrokken

 1. amber

  Wannere zijn ze aan de beurt?
  ZET HEM OP ONZE TOPPERSSSSSSSSS!!!!!
  Xx amber

    /   Reply  / 
 2. Erik Feenstra

  Donderdag 14 mei moeten ze optreden.

    /   Reply  / 
 3. Pingback: EuroSong Travestieval Amsterdam | Gay

 4. Pingback: Gordon zet zich schrap in Moskou | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>