Toppers doen aan List en bedrog op Songfestival

De nationale finale van het Songfestival was geen zuivere koffie. We konden al ‘genieten’ van het ordinaire nichtengekrakeel tussen Gordon en Gerard Joling. Nu bleken De Toppers het kennelijk niet zonder list en bedrog af te kunnen. Jeroen van der Boom heeft in de radioshow van Edwin Evers hakkelend toegegeven dat ze zondagavond niet geheel live hebben gezongen: ‘Er liep een behoorlijke tape mee, maar het klonk als een klok’. Dat wordt lachen, daar in Moskou. Eén van de eisen is dat de liedjes 100% live worden gezongen.

 

Volgens Van der Boom werd er geplaybackt, omdat ‘de afstemming tussen de Toppers en de achtergrondzangeressen nog niet goed was’. Aan de slag, zou ik zeggen. Met misschien een kleine toevoeging: kunnen de dames en heren in de tussentijd even stevig Sonja Bakkeren? Glitterpakken verhullen geen uitpuilende buikjes over broekriemen heen. Nóg een saillant detail; het winnende liedje ‘Shine’ blijkt van Gordon te zijn. Hij had het nummer onder een pseudoniem ingestuurd. Dat zei Gordon na afloop van de finale. De twee andere Toppers zouden het niet geweten hebben; de vakjury ook niet. Waarom hou ik hier zo’n nare smaak in mijn mond van over?

Lees ook:Toppers naar Moskou vertrokken
Lees ook:Jeroen van der Boom nieuwe Topper
Lees ook:Wat gebeurt er nu de Toppers niet door zijn?
Lees ook:Toppers willen Gordon eruit gooien
Lees ook:Toppers gaan met ‘Shine’ naar Moskou

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Toppers doen aan List en bedrog op Songfestival

  1. Pingback: Eurovisie Promo Concert in Amsterdam | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>