COC’s Trans United verhuist naar de Lellebel

De transgenderclub van COC’s Trans United verhuist van de Reguliersdwarsstraat naar de Lellebel aan de Utrechtsestraat 4, om de hoek van het Rembrandtplein in Amsterdam. De Lellebel biedt meer mogelijkheden dan de vorige locatie en organiseert veel activiteiten met en voor travestieten.

Iedere tweede en vierde zaterdag van de maand komt er een speciale transgender café-avond. Op de eerste zondag van de maand is er een inhoudelijk programma, zoals de talkshow This is Love. op zondag 8 maart van 15.00 tot 20.00 uur. De trnsgenderclub van Trans United ging in juli 2014 van start, als open minded club voor LHTB’s en ‘alles wat daartussen zit’.

Lees ook:Heropening Club Kalinka: eerste transgenderclub in Nederland
Lees ook:Trans United en COC Amsterdam: rapport ‘bi-culturele transgenders’
Lees ook:InClusion at the Manor
Lees ook:Martijn Crowe presenteert Botticelli in de Lellebel
Lees ook:Zondag 14 februari: uitreiking Roze Lieverdje op het Spui in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>