Roze Filmdagen 2015 in Amsterdam

Vrijdag 12 maart ging de 18e editie van de Roze Filmdagen van start (2016: klik hier). Wat ooit begon als klein underground festival, groeide uit tot een roze evenement dat zijn bestaansrecht heeft bewezen. Tot en met zondag 22 maart is het Ketelhuis op Cultuurpark Westergasfabriek voor de vijfde keer op rij het domein van het Amsterdam Gay & Lesbian Film Festival.

Uit veertig landen komen 110 films: speelfilms, korte films en documentaires. Het programma is divers, van romantische komedies tot confronterende documentaires, talkshows en bij een aantal voorstellingen zijn regisseurs en hoofdpersonen aanwezig. Op zaterdag 21 maart is ‘s middags de Roze in Beeld Talkshow en worden ‘s avonds roze filmprijzen uitgereikt tijdens de Award Night, met als host Dolly Bellefleur.

Lees ook:Roze Filmdagen 2011
Lees ook:Vrouw & Film – Internationaal Filmfestival Assen
Lees ook:Roze Filmdagen Retro – het beste uit 20 edities in Filmhuis Cacia
Lees ook:Roze Filmdagen verschoven naar maart 2010
Lees ook:OUT TV zoekt nieuwe presentatoren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>