In bed is het fijn toeven tijdens Roze zaterdag

@Erik Feenstra

@Erik Feenstra

Het succesvolle toneelstuk van Paul Haenen ‘In bed is het fijn toeven‘ met Mike Starink en Jeroen Bos is op zaterdag 29 en zondag 30 juni te zien in de Blauwe Zaal van de Stadsschouwburg Utrecht, in het kader van Roze Zaterdag 2013. Aanvang 19:30 uur kaarten kosten 12,50. Klik hier voor de trailer. ‘Intiemer kan toneel haast niet zijn: twee mannen die voornamelijk in en rond een tweepersoonsbed verslag doen van zomaar een dag uit hun relatie’, schreef Hein Janssen in de Volkskrant.

Dit succesvolle toneelstuk trekt al sinds oktober 2009 volle zalen in Amsterdam, Antwerpen en Londen. In bed is het fijn toeven is een directe voorstelling over twee jeugdige mannen die vol overgave en met passie het bed delen. Er wordt gepraat over liefde, jaloezie en hoop. Maar ook over ongelukkige slagersvrouwen en verdronken poesjes. Een humoristische en relativerende voorstelling over twee gewone mannen die worstelen met alledaagse muizenissen. En het loopt nog goed af ook! ‘Prettig ontregelend’ (de Volkskrant).

Tekst en regie: Paul Haenen
Spel: Mike Starink en Jeroen Bos
Productie: Marloes Tjon a Loi
Decor: Nick Preusterink
Geluid en licht: Minne Servaas

Lees ook:Honderdste voorstelling In bed is het fijn toeven
Lees ook:Vervolg op ‘In bed is het fijn toeven’ van Paul Haenen
Lees ook:‘In bed is het fijn toeven’ naar Londen
Lees ook:Nieuw toneelstuk Paul Haenen met Mike Starink en Jeroen Bos
Lees ook:Tv-opnames ‘In bed is het fijn toeven’ voor een tientje bijwonen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>