Gay Classics bij Pathé de Munt en Buitenhof

Iedere eerste woensdag van de maand brengt Pathé de Munt in Amsterdam een speciale roze film, onder de noemer ‘Gay Classics’. Woensdag 5 mei 2010 is dat ‘On Beautiful and Fall’ uit 2009: een documentaire uit 2009 waarin de bekende Nederlandse fotograaf Erwin Olaf knokt om een internationale doorbraak moet bewerkstellingen, maar met veel moeite buitenlandse interesse kweekt. In Pathé Buitenhof in Den Haag draait de Amerikaanse film ‘Another Gay Movie’ uit 2006, een remake van ‘American Pie’ uit 1999, maar dan met homoseksuele personages.

 

 Toegang kost € 8,50, inclusief welkomstdrankje. Om 20.30 uur is de ontvangst, om 21.00 uur begint de film. Voor Gay Classic Filmbezoekers bij Pathé de Munt kunnen vanaf 19.00 uur dineren op de woensdagen dat er een Gay Classic Movie draait: zie website.

Lees ook:Gay Classics bij Pathé de Munt en Buitenhof
Lees ook:Gay Classics bij Pathé de Munt en Buitenhof
Lees ook:Gay Classics in Pathé Amsterdam en Den Haag
Lees ook:Gay Classics in Pathé Amsterdam en Den Haag
Lees ook:Gay Classics in Pathé Amsterdam en Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>