Frédérique Spigt toert door het land

Frédérique Spigt gaat op tournee met haar nieuwe show ‘Vreemd’. Op donderdag 23 oktober vindt de première plaats in de Leidse Schouwburg; aanvang van de voorstelling 20.15 uur. Na het succes van ‘De Kus’ moest er wel een opvolger komen, staat te lezen op de website van de zangeres. Naar aanleiding van haar tiende album, ‘Vreemd’, toert ze door het land. Speellijst: zie website (klik op icoontje links: ‘concertagenda’).

Spigt is in topvorm: ‘In rap tempo overrompelt Spigt de zaal, met woede en weemoed, passie en treurnis, liefdesgeluk, verlangen en dood’,  schreef Ingrid Harms voor Vrij Nederland. ‘Spigt maakt zware dingen licht’.

 

Lees ook:Toeschouwer concert Spigt overleden
Lees ook:Frédérique Spigt toert door het land
Lees ook:Première Best of Frédérique Spigt
Lees ook:Wouter Hamel toert door het land
Lees ook:Super Sissy – aftrap roze week Alkmaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>