Bearforce1 in Ahoy bij Gerard Joling

Bearforce1 is op 27 en 28 december te gast bij de ‘Stout & Nieuw’ concerten van Gerard Joling in de Ahoy in Rotterdam. Dat heeft de manager van de zanger vandaag bevestigd. Bearforce1 zal dan waarschijnlijk vast wel hun nieuwste kerst single ‘Christmas is here’ opvoeren.

Ook de finalisten van ‘So you wanna be a popstar’, Maaike en Tessa treden op, net als de zoon van de overleden André Hazes. Onlangs scoorde hij een hit met het nummer ‘Bedankt, mijn vriend’.

De ‘Stout & Nieuw’ show wordt groots opgezet, met dans, ‘special effects’ en een heuse ijsbaan. Gerard Joling wil met zijn twee concerten zijn jarenlange succes vieren. ‘Het is tijd voor een hilarisch feestje’, schreef hij op zijn website, ‘Dat wil ik vieren met mensen die mij in al die jaren door dik en dun hebben gesteund.’ Er zijn nog kaarten verkrijgbaar. www.trouw.nl

Lees ook:Gerard Joling met Stout & Nieuw in Ahoy
Lees ook:Concert Gerard Joling in Spaarnwoude
Lees ook:Gerard Joling door fan bedreigd
Lees ook:Gerard Joling pakt uit in Spaarnwoude
Lees ook:Gordon en Froger zoeken nieuwe Topper

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bearforce1 in Ahoy bij Gerard Joling

  1. Jarno

    He hallo daar!
    De beren hebben hun nieuwe kerstsingle ook ingezongen op http://www.clipcaster.tv! De video staat op de hoofdpagina! Erg leuk! Je kan zelf het nummer ook inzingen bij kerstnummers… Clipcaster.tv is een site waar je karaokenummers kan zingen en tegelijk video opnemen met de webcam!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>