Gastgezinnen gezocht voor Amerikaanse studenten in Amsterdam

SIT Study Abroad zoekt mensen in Amsterdam die het leuk vinden van 11 september tot 19 december 2010 een Amerikaanse student(e)  in huis op te nemen die hier een semester International Perspectives on Sexuality and Gender komt studeren. Veel van hen zijn homo/lesbisch, queer of transseksueel. U krijgt financiële compensatie voor kost en huisvesting (voor de hele periode bedraagt deze ruim 1700 euro). Meer info? Bel onze Homestay Coordinator (tel 0651 308 316), mail: [email protected]
website: http://www.sit.edu/studyabroad/ssa_nlr.cfm (persbericht).

 


Wanted: temporary homestay for American students in Amsterdam

SIT Study Abroad is looking for people in Amsterdam who are fortunate enough to have a spare room and who are interested in hosting an American student in their house from September 11 until December 19, 2010. Our students are studying International Perspectives on Sexuality and Gender in Amsterdam. Many of them identify as gay, queer, or transsexual. The financial compensation for your hospitality (room and half board) will be around € 1700,-. Interested? Contact H. van Herk (homestay coordinator) at  0651308 316 or e-mail: [email protected]. For more information on SIT Study Abroad: http://www.sit.edu/studyabroad/ssa_nlr.cfm.

Lees ook:Gasthuishoudens gezocht voor Amerikaanse studenten
Lees ook:Homestay gezocht voor Amerikaanse studenten in Amsterdam, feb.- mei 2017
Lees ook:Forum Seksualiteit en de Derde Wereld
Lees ook:Let’s talk about sex baby!
Lees ook:Get a Kink! – BDSM 101 workshop for queers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>