Antihomo sekte wil begrafenis Michael Jackson verstoren

De griezels van de antihomo sekte Westboro Baptist Church doen weer eens van zich spreken. Ze willen de begrafenis van de King of Pop Michael Jackson komen verstoren. Dat staat op de website van de ‘God Hates Fags’ kliek van sekteleider Fred Phelps. De sekte verstoort sinds begin jaren ’90 regelmatig begrafenissen van mensen die aan de gevolgen van aids waren overleden, maar ook van publieke figuren en omgekomen Amerikaanse militairen.

 

De herdenkingsplechtigheid van Michael Jackson is gepland op dinsdag in het Staples Center in Los Angeles. In het stadion, waar de zanger twee dagen voor zijn plotselinge dood nog repeteerde voor zijn nieuwe show, kunnen 11.000 mensen terecht. Nog eens 6.500 mensen kunnen via grote videoschermen vanuit het Nokia Theatre meekijken. De 17.500 tickets zijn gratis, maar alleen via internet aan te vragen. De politie houdt rekening met de komst van zo’n 750.000 fans, maar die kunnen wellicht beter thuisblijven: niemand zonder kaartje wordt in de buurt toegelaten, er komt geen rouwstoet voorbijrijden en er worden nergens buitenschermen toegelaten. De plechtigheid wordt  over de hele wereld uitgezonden. De NOS doet rechtstreeks verslag van de plechtigheid, die naar verwachting  om 10.00 uur plaatselijke tijd begint (hier aan het begin van de avond). Waar en wanneer Michael Jackson uiteindelijk begraven wordt, is nog niet bekend.

Lees ook:Michael Jackson vanaf vrijdag opgebaard in Neverland
Lees ook:‘Thriller Live’: swingen op jeugdsentiment
Lees ook:Robbie Williams met baard
Lees ook:Popicoon Michael Jackson overleden
Lees ook:Michael Jackson was geen pedo, maar homo

1 Reacties // Reageer

One thought on “Antihomo sekte wil begrafenis Michael Jackson verstoren

  1. petra

    I wonder whatever happend to the saying, let me think…. WE ARE ALL GODS CHILDREN…. no matter what race ,colour or creed??? thank god i don’t have a religion, i honor him in my own way, i don’t need other people to intimmidate or judge other people for who they are, or what they do, michael did more for the world than the world did for him He IS at gods side because god judges No one.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>