Belgische lesbo-icoon pleegt zelfmoord

De Belgische zangeres en tv-presentatrice Yasmine heeft afgelopen donderdag zelfmoord gepleegd. Ze werd 37 jaar. Hilde Rens, alias Yasmine, had het de laatste tijd moeilijk met de komende scheiding van haar vrouw Marianne Dupont. Eind april werd bekend dat het getrouwde stel gaat scheiden. Ze was een icoon voor veel lesbo’s. Tien jaar geleden kwam ze uit de kast.

 

Het nieuws sloeg in als een bom bij Çavaria (de nieuwe naam voor de Belgische Holebifederatie): ‘Niemand van ons had dit verwacht.’ De laatste tijd was ze bij tv-1 het gezicht van ‘De Rode Loper‘ (de Belgische variant van RTL Boulevard) en ‘Zo is er maar één’. Muzikanten en collega’s van de Belgische televisie reageerden geschokt.

Lees ook:Belgische Holebi Federatie heet nu Çavaria
Lees ook:Vlaamse homobeweging blijft Çavaria heten
Lees ook:Belgische Rainbow Awards 2009
Lees ook:Voetbalprof Hitzlsperger komt uit de kast
Lees ook:Vlaamse minister trouwt in het geheim met zijn vriend

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Belgische lesbo-icoon pleegt zelfmoord

  1. Pingback: Yasmine drie keer bovenin Homo Top 100 | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>