Toppers gaan met ‘Shine’ naar Moskou

Zondagavond zongen De Toppers de kelen schor op het Nationaal Songfestival, life uitgezonden vanuit Studio 22 door de TROS. Uit zo’n 300 ingezonden liedjes kozen De Toppers hun zes favoriete nummers. René Froger, Gordon en Jeroen van der Boom hezen zich in drie verschillende glitterpakken. Hard zingen en veel geschreeuw vanuit de zaal zorgden voor een hoog Songfestivalgehalte.

Een vijfkoppige jury leverde eenderde van de punten; de kijkers de rest. De jury koos voor ‘Angel of the Night’, maar het publiek was duidelijk en koos massaal voor een ander nummer: ‘Shine’ gaat de song worden die het in Moskou voor Nederland moet doen. Het nummer is geschreven door Bas van den Heuvel en Ger van de Westelaken. Persoonlijk vond ik van de zes nummers ‘Shine’ ook het lekkerst in het oor liggen. Redden ‘we’ het ermee? Ach, ieder jaar denken we dé topper te pakken te hebben. Misschien hebben De Toppers er inderdaad hun topper mee. Laten we het hopen.

Lees ook:Geer en Goor ruziën opnieuw
Lees ook:Toppers zonder pakken met lichtjes in halve finale
Lees ook:EuroSong Travestieval Amsterdam
Lees ook:Toppers naar Moskou vertrokken
Lees ook:Jeroen van der Boom nieuwe Topper

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Toppers gaan met ‘Shine’ naar Moskou

  1. Pingback: Toppers doen aan List en bedrog op Songfestival | Gay

  2. Pingback: Toppers naar Moskou vertrokken | Gay

  3. Pingback: Toppers zonder pakken met lichtjes in halve finale | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>