Jeroen van der Boom nieuwe Topper

De Toppers hebben een nieuwe zanger in plaats van de onverhoeds vertrokken Gerard Joling: Jeroen van der Boom. Nu kunnen De Toppers tóch meedoen aan het Eurovisie Songfestival en zijn de jubileum-concerten gered. Ook de docusoap ‘De Toppers op weg naar Moskou’ kan nu gewoon doorgaan. Gordon en Froger zijn ‘dolblij’ met van der Boom.

De 36-jarige zanger zei op 3FM ‘zich vereerd te voelen’. Hij brak in 2007 door met het nummer ‘Jij bent zo’, dat wekenland nummer één op de hitlijsten stond. Daarvoor was hij presentator bij SBS 6 en een veelgevraagd imitator, onder andere van Joling.

Lees ook:Geer en Goor ruziën opnieuw
Lees ook:Mika geeft concert in Heineken Music Hall Amsterdam
Lees ook:Gordon wellicht terug als Topper
Lees ook:Toppers willen Gordon eruit gooien
Lees ook:Toppers doen aan List en bedrog op Songfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>