Gay Pride: tóch programma Rembrandtplein

Er komt tóch vertier op het Rembrandtplein tijdens de Amsterdam Gay Pride. De gemeente heeft de eis laten vallen dat er een cultureel programma op het plein moet komen. Horecazaken Lellebel en Wapen van Londen kunnen nu een kleinschalig programma opzetten, met veel aandacht voor travestie. Zo organiseert de Lellebel de eerder aangekondigde modeshow. Tijdens Koninginnedag waren er incidenten met deze modeshow; nu probeert de Lellebel het een tweede keer.

Zaterdag en zondag is het feest op het plein, terwijl er zondagochtend om 11.00 uur op dezelfde plek een oecumenische kerkdienst in de openlucht wordt gehouden. Thema: Geloof, hoop en liefde. Het vindt plaats in samenwerking met religieuze organisaties, verschillende voorgangers zullen spreken en er zingt een gospelgroep: G-Roots.

Lees ook:Roze dagen Frankfurt
Lees ook:Roze Zaterdag 2009 in Den Haag
Lees ook:Travobar Lellebel tien jaar in Amsterdam
Lees ook:Roze Zaterdag in Den Bosch – zaterdag 24 juni
Lees ook:Reminder: 24 juni Roze Zaterdag in Den Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>