Nieuwe kerstsingle George Michael

Begint de Wham kersthit – Last Christmas je inmiddels flink de keel uit te hangen? Op eerste kerstdag kun je daar wat aan doen. Dan brengt George Michael na 24 jaar weer een kerstlied uit met de titel December song (I dreamed of a Christmas). De single kan worden gedownload op de website van George Michael.

Lees ook:Village People treden op bij Milkshake Festival
Lees ook:Documentaire George Michael
Lees ook:George Michael stopt definitief
Lees ook:11-jarig Danserette in Paradiso en op Milkshake
Lees ook:George Michael uit ziekenhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>