Kenianen in alle staten vanwege homoseksuele leeuwen

In het Masai Mara-natuurreservaat in Kenia leven twee mannetjesleeuwen die geen interesse in de vrouwtjes hebben, maar wel in elkaar. De overheid wil het tweetal uit elkaar halen om ze op die manier ‘hun verkeerde gedrag’ af te leren. Homoseksualiteit is strafbaar in Kenia.

Volgens een regeringsfunctionaris zouden de twee leeuwen ‘bezeten’ zijn. Hij opperde dat de dieren wellicht gedrag van homoseksuele bezoekers hebben afgekeken die ‘het met elkaar in het park deden’. Zo niet, dan ‘zijn ze bezeten door demonen’. Hij wil laten onderzoeken of de leeuwen wel echt mannetjes zijn, al hebben de dieren alle uiterlijke kenmerken van mannetjesleeuwen.

 

Lees ook:Homo’s? Doodnormaal in het dierenrijk!
Lees ook:Berlijnse homo-pinguïns verhuizen naar mannenverblijf
Lees ook:‘Homo’s net zo’n bedreigend als terroristen’
Lees ook:Homo pinguïns adopteren kuiken
Lees ook:Kaart Obama homorechten aan tijdens bezoek aan Kenia?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>