Afscheidssymposium voor geliefde universiteitsdocent Homostudies UvA: dr Gert Hekma

@Erik Feenstra

Donderdag 15 en vrijdag 16 juni vindt in Amsterdam een afscheidssymposium plaats voor de geliefde universiteitsdocent Homostudies aan de Universiteit van Amsterdam (UvA), dr Gert Hekma. Met een bijzonder afscheidssymposium vertrekt een bijzondere docent Homostudies van de Universiteit van Amsterdam na 40 jaar onafgebroken inzet voor ontwikkeling en vernieuwing van homo- en lesbostudies (1977-2017) bij de afdeling Sociologie, Faculteit Sociale Wetenschappen (bron: persbericht).

Het tweedaagse internationale afscheidssymposium ‘Perils and Pleasures: Confronting Erotic Diversions’ vindt plaats in de Universiteitsbibliotheek van de UvA, Singel 425, Amsterdam, op beide dagen van 09.45 tot 17.00 uur. De voertaal is Engels, de toegang is gratis en vooraf registreren is niet nodig (Nederlandse werktitel: Plezier en Perikelen van Seksuele Diversiteit: Risico en Rijkdom van Erotische Zijwegen en Afslagen).

Het is een inloop-conferentie in het Engels, waar twintig sprekers, jong en oud met wie Gert Hekma in zijn lange loopbaan heeft samengewerkt, verslag doen van hun onderzoeksprojecten in voordrachten van 15 minuten met 10 minuten nabeschouwing.

Lees ook:Gert Hekma Afscheidsconferentie Perils and Pleasures
Lees ook:Boekpresentatie ‘ABC van perversies’
Lees ook:Het Nationale Fetisj Debat in Amsterdam
Lees ook:Gert Hekma verzorgt Mosse-lezing 2017 op woensdag 20 september
Lees ook:Reminder: Gert Hekma neemt afscheid met Mosse Lezing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>