Lesbiennes bereiken vaker hoogtepunt

Lesbiennes bereiken vaker een hoogtepunt dan heteroseksuele vrouwen en in de regel duurt een lesbische vrijpartij langer. Lesbische vrouwen zijn meer bekend met het vrouwelijk lichaam en kunnen hun partner daardoor makkelijker een orgasme bezorgen: ‘een vrouw weet beter wat een vrouw prettig vindt omdat ze zelf een vrouw is.’

Dat onderzocht de 27-jarige seksuologe-in-spe Bonne Van Rees. Ze publiceerde haar bevindingen in het zojuist verschenen ‘Orgasmeconsistentie van lesbische en heteroseksuele vrouwen tijdens de partnerseks‘. Ze vertelt hierover in een uitgebreid interview in de laatste editie van vrouwenblad Zij aan Zij, dat sinds kort in de schappen ligt.

Lees ook:Transvrouw Kelly Maloney: ‘Ik ben een heteroseksuele vrouw’
Lees ook:Lesbo’s hebben vaker orgasme
Lees ook:Midzomergracht Festival: Lesbian Sex
Lees ook:LHBT voorlichting voor asielzoekers
Lees ook:Smoel gezocht voor lesbische beweging

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>