Vrouwen vaker biseksueel dan mannen

Vrouwen zijn vaker biseksueel dan mannen: ze hebben drie keer meer da kans daarop, omdat ze flexibeler met hun seksualiteit omgaan. Dat is de uitkomst van een onderzoek van de University of Notre Dame in de Amerikaanse staat Indiana. Mannen blijken zichzelf in de regel óf 100 procent hetero óf 100 procent homo te zien. Vrouwen zijn naar eigen zeggen ‘voornamelijk het één, maar soms het andere’.

Bij de dames wisselt het op basis van de mensen die zij ontmoeten. ‘Mannen voelen zich kennelijk minder snel aangetrokken tot hetzelfde geslacht’, zei het hoofd van het onderzoek. Ze suggereert fat vrouwen flexibeler zijn omdat ze veel vaker met een andere vrouw experimenteren als er geen geschikte man in de buurt is.’

Lees ook:Homo’s minder positief over eigen woonbuurt dan hetero’s
Lees ook:Een lekkere huilbui kan nooit kwaad
Lees ook:Homo- en biseksuele mannen vaker slachtoffer cyperpesten dan heteromannen
Lees ook:Schaamte overheerst bij eerste keer seks
Lees ook:Homo’s voelen zich vaker onveilig dan hetero’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>