Café zilver op 7 januari

Dag Dames, alle gastvrouwen wensen je een heel goed 2018. Op zondag 7  januari zullen we weer gezamenlijk op het nieuwe jaar proosten. Van 15.00 uur tot 16.00 uur  wordt met de welbekende bubbels 2018 ingeluid. Je bent dan ook weer van harte welkom voor dit gezellige evenement van 14.00 uur tot 17.00 uur in café Szmulewicz.

Bakkersstraat 12 tussen Rembrandtplein en Amstel. Te bereiken per tram 4, 9, 14, uitstappen Rembrandtplein. Gastvrouw Marjon is er om jullie te begroeten en alle gastvrouwen hopen jullie weer als vanouds te treffen.

Lees ook:Cafe zilver op 5 november
Lees ook:Café Zilver, al bezig aan haar achtste seizoen!
Lees ook:Roze straatfeesten Koninginnedag Amsterdam
Lees ook:Succesvolle eerste Utrecht Canal Pride
Lees ook:Herinnering maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam – dinsdag 18 oktober – De Oude Schaeper

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>