Cafe zilver op 5 november

Op zondag 5 november van 14.00 tot 17.00 uur zijn alle lesbo-, biseksuele- en transgender vrouwen van 50+,  weer van harte welkom voor een gezellig samenzijn al dan niet op het terras. Carla en Joske zijn jullie gastvrouwen en zij zijn blij met jullie komst. Tot ziens in Café Zilver.

Plaats:  restaurant Szmulewicz, Bakkersstraat 12 Amsterdam (bij het Rembrandtplein) tramlijnen: 4, 9, 14 of 20 halte Rembrandtplein, metro/sneltram 51, 53, 54 halte Waterlooplein, uitgang Blauwbrug. De auto kan geparkeerd worden in de parkeergarage van de Stopera.

Lees ook:Café Zilver, al bezig aan haar achtste seizoen!
Lees ook:Café zilver op 7 januari
Lees ook:Magisch Queer aan Zee zaterdag 17 december in Scheveningen
Lees ook:Maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam – dinsdag 21 juni in Carels
Lees ook:Maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam – dinsdag 15 november – De Oude Schaeper

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>