Amsterdam in de ban van Amsterdam Dance Event 2017

Woensdag 18 tot en met zondag 22 oktober komen honderdduizenden dance-liefhebbers naar Amsterdam voor de 21e editie van het Amsterdam Dance Event (ADE). Wat in 1995 begon als feestje voor 300 professionals en optredens op vijf locaties in de binnenstad, groeide uit tot de meest toonaangevende conference en grootste clubfestival voor elektronische muziek ter wereld.

ADE bestaat uit een conferentie (overdag), een festival (‘s nachts) en een ‘playground’-programma (dag en nacht). Dat betekent dat Amsterdam vijf dagen en lang bol staat van elektronische muziek, met events in zo’n 160 locaties. Vorig jaar kwamen er meer dan 2.200 artiesten en 500 sprekers, ‘s Nachts speelt ADE zich met name af in clubs en andere uitgaansgelegenheden.

Lees ook:Amsterdam Dance Event (ADE): Amsterdam grootste dance arena ter wereld
Lees ook:Amsterdam Dance Event 2014
Lees ook:Into the Woods voor eerst bij Amsterdam Dance Event
Lees ook:Amsterdam Dance Event 2012
Lees ook:Amsterdam Dance Event 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>