Voorronde COC Songfestival bij COC Amsterdam

Vrijdag 13 oktober organiseert COC Amsterdam in samenwerking met Luna Lunettes een voorronde van het COC Songfestival in muziekcentrum Volta, Houtmankade 336 in Amsterdam. Sinds lange tijd dot de hoofdstedelijke vereniging weer eens mee anan het liedjesfestijn, dat in 1995 voor het eerst als grap werd gehouden, nadat Willeke Alberti in 1994 slechts vier punten binnenhaalde en ons land in 1995 niet mee mocht doen.

De grap groeide uit tot jaarlijks festijn. COC Amsterdam is op zoek naar kandidaten die aan de voorronde willen meedoen. Er is plek voor tien kandidaten. Het liedje moet roze gerelateerd zijn, moet live worden gezongen en er mogen geen stemmen op band staan. Er is een vak- en een publieksjury. De voorronde is een coproductie tussen COC Amsterdam en Luna Lunettes.

Lees ook:COC Amsterdam zoekt kandidaten voor voorronde COC Songfestival
Lees ook:Primeur: COC Amsterdam houdt voorronde COC Songfestival
Lees ook:Luna Lunettes’ Diner Chantant op 5 november en 3 december in Casablanca Variété Amsterdam
Lees ook:Luna Lunettes: Soirée IDAHOT op dinsdag 17 mei in Amsterdam
Lees ook:Donderdag 4 februari Speciale Soirée met kandidaten Roze Lieverdje 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>