Coming Out Dag in Zwolle

De gemeente Zwolle hijst op Coming Out Dag, woensdag 11 oktober, de regenboogvlag op drie locaties: het stadhuis, het Stadskantoor en vanaf De Peperbus. COC Zwolle heeft scholen en ondernemers in en rondom Zwolle gestimuleerd om net als voorgaande jaren de regenboogvlag uit te hangen. Om 15.15 uur opent wethouder Jan Brink van gemeente Zwolle een speciale informatie- en netwerkmiddag over seksuele diversiteit en genderidentiteit van COC Zwolle. Hij doet dit om 15.15 uur voor het stadhuis, Grote Kerkplein te Zwolle, door het hijsen van de regenboogvlag (bron: persbericht).

De informatie- en netwerkmiddag van COC Zwolle vindt plaats in Stadscafé Blij in Zwolle. De GSA’s (Gender & Sexuality Alliance) van scholen in het werkgebied van COC Zwolle (23 gemeenten) zijn hiervoor uitgenodigd, start van de bijeenkomst is om 15:00 uur in de bovenzaal van Stadscafé Blij. Ook is COC Zwolle op 11 oktober aanwezig in de ochtend op het Deltion College met een informatiestand. Mede door deze en andere activiteiten binnen het Deltion College wordt Coming Out Dag onder de aandacht gebracht en is er ruim gelegenheid met elkaar in gesprek te gaan over seksuele diversiteit en genderidentiteit.

Lees ook:DE BLIJE BORREL in Zwolle
Lees ook:COC Zwolle viert 40 jaar diversiteit
Lees ook:COC Zwolle in actie op Coming Out Dag
Lees ook:Docentenavond gay-straight alliance bij COC Zwolle
Lees ook:Record aantal gemeenten doen mee aan Coming Out Dag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>