DE BLIJE BORREL in Zwolle

DE BLIJE BORREL in Zwolle wordt een maandelijkse café avond waar je kan zijn wie je bent en iedereen zich welkom voelt, LHBTI of nie…’ Er zijn steeds meer geluiden te horen (o.a. vanuit de ledenvergadering van COC Zwolle) dat de stad een ontmoetingsplek mist LHBTI. COC Zwolle heeft het initiatief genomen om een maandelijkse café-avond te organiseren, in ClubZo van Stadscafé Blij te Zwolle. Ontmoeten, bijkletsen, borrelen en dansen…

De eerste Blije Borrel, zoals deze ontmoetingsavond zal heten, vindt plaats op vrijdag 27 oktober 2017. De Blije Borrel is voor iedereen, LHBTI of nie! Vanaf 20.00 uur zijn de deuren geopend en tot 01.00 maken we er gezamenlijk een feestje van, tot dan! De Blije Borrel is een initiatief van COC Zwolle in samenwerking met Stadscafé Blij. De eerstvolgende data van De Blije Borrel:

Vrijdag 27 oktober
Vrijdag 24 november
Vrijdag 29 december (KerstBal)
Vrijdag 26 januari
Vrijdag 23 februari

Lees ook:Coming Out Dag in Zwolle
Lees ook:Pink 1094/1095 – Roze borrel in Amsterdam-Oost
Lees ook:Vijf jaar Pink Pijp & Rivierenbuurt Borrel
Lees ook:Themabijeenkomst en maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam
Lees ook:Eerste homoborrel Universiteit van Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>