Zaterdag 9 september: Streetheart Festival in Kerkstraat Amsterdam

Zaterdag 9 september kleurt de Amsterdamse Kerkstraat in de buurt van de Leidsestraat roze: van 13.00 tot 21.00 uur organiseert Club Church in samenwerking met Stichting Gala het gay straatfeest Streetheart Festival. Jennifer Hopelezz van Club Church: ‘Het wordt een old-fashioned street party en het wordt heel gay.’

Voor de deur van de gay club kan zeven uur worden gedanst, er is een modeshow en een verkiezing Mister, Miss en Genderfluid Streetheart.  Club Church wil met het festival laten zien dat de Amsterdamse roze gemeenschap niet alleen bestaat tijdens de Amsterdam Pride. Hopelezz: ‘Buiten de pride is de lhbt-gemeenschap helemaal niet zo zichtbaar, Een heel jaar lang feesten we weer binnen.’ Ze vindt de locatie perfect voor een eendaags festival: ‘Vlak bij het Leidseplein, midden in de stad maar helaas een homofobe plek. Het is belangrijk dat juist hier mensen geconfronteerd worden met een vrolijk en inclusief lhbt-evenement.’

Lees ook:Club Church organiseert roze festival in Amsterdamse Kerkstraat
Lees ook:Het PrEP Debacle 2 februari in Club ChUrch
Lees ook:Smakeloze actie tegen gebruik GHB
Lees ook:H.I.M Belgium – ‘eerste openminded indoor festival’ in Antwerpen
Lees ook:Derde editie Amsterdam Bear Pride: donderdag 3 tot en met zondag 6 maart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>