Dolle dinsdag op de Ossekermis

Dinsdag 22 augustus Oss roze tijdens de 17e editie van Dolle Dinsdag, ‘de gayday met de zacht G’. Van donderdag 17 tot en met woensdag 23 augustus staat de Ossekermis in de Brabantse stad in de Peel. Dinsdag is het traditioneel Dolle Dinsdag, lang niet zo groot als Roze Maandag in Tilburg, maar vanaf 15.00 uur vieren de Ossenaren traditiegetrouw diversiteit in hun stad.

Deze Dolle Dinsdag is min of meer ook het sluitstuk van het Roze jaar, waarvoor Den Bosch en Oss dit jaar gezamenlijk hadden getekend. Er is volop (roze) vertier, met diverse DJ’s op vijf verschillende podia. Op het tot Pink Stage omgedoopte hoofdtoneel op de Eikenboomgaard opent wethouder Annemieke van de Ven om 16.00 uur de Dolle Dinsdag. Van 16.30 tot 24.00 uur is deze Bühne het domein van het meezingfestijn ‘Sorry voor de Krekels’. Dresscode: PINK! Daarnaast zijn er optredens tot in de late uurtjes in lokale horecazaken.

Lees ook:Oss kleurt roze op Dolle Dinsdag 22 augustus
Lees ook:Oss kleurt roze op Dolle Dinsdag
Lees ook:Oss kleur roze tijdens Dolle Dinsdag 2011
Lees ook:Oss kleurt roze op Dolle Dinsdag 2010
Lees ook:Roze Dolle Dinsdag in Oss

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>