Amsterdam Zuidoost krijgt LGBT-vriendelijke club

In Amsterdam Zuidoost gaat dit najaar een nieuwe LGBT-vriendelijke club open: Club JACK, een ‘technoclub van formaat’. Een van de oprichters zegt dat het geen gayclub wordt, ‘maar zeker méér dan gay-friendly: we richten ons hoofdzakelijk op LGBT’s. Dat komt mede omdat veel creatieve mensen in ons team deel uitmaken van de community.’ 

IJs en weden dienende opent Club JACK dit najaar aan de Hogehilweg 20 in Amsterdam-Zuidoost: in een helemaal omgebouwd oud kantoorpand. Nogal afgelegen en tussen kantoorpanden in, maar dat heeft als voordeel dat er weinig mensen zullen klagen over zaken als geluidsoverlast, aldus de oprichters. De club komt op de derde verdieping, in een zaal van 400 vierkante meter, met ruimte voor ongeveer 700 mensen. Op de vierde verdieping komt een groot dakterras; een plek in in de zomer rooftop party’s te kunnen houden.

Lees ook:Binnenstadbewoners ontstemd na gesprek over Gay Pride en stappen naar de rechter
Lees ook:Nieuw thuis voor COC Zwolle
Lees ook:Amsterdamse gayscene opnieuw een homotent armer
Lees ook:Kinky Koninginnedag 2009
Lees ook:Bewoners binnenstad Amsterdam in gesprek met burgemeester over Gay Pride

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>