Roze maandag tijdens Hoornse Kermis – 14 augustus

Niet alleen de Tilburgse kermis kent een Roze Maandag: ook de Hoornse kermis (dit jaar van zaterdag 12 tot en met 21 augustus) kent al enkele jaren een Roze Maandag. Dit jaar wordt het festijn op maandag 14 augustus gehouden en zal ietsje groter worden aangepakt dan vorige jaren: met de opening van een Regenboogzebrapad en een Pride Walk.

Zie ook: Dolle dinsdag Oss

Het zebrapad wordt om 17.00 uur geopend voor het Westfries Gasthuis. Ongeveer een kwartier daarna start de Hoornse Pride Walk, georganiseerd door LHBTI Hoorn en Damespad: een wandeling van het Westfries Gasthuis naar de Dubbele Buurt, met een fanfare band en een Regenboogvlag van circa 25 bij 4 meter. Rond 18.00 uur komt de Regenboogvlag vij de Dubbele Buurt muzikaal onthaald door Merel Moistra. Daarna volgen meerdere optredens op het podium tijdens het roze feest in de Dubbele Buurt.

Lees ook:Maandag 21 augustus: ‘Pretty in Pink’ tijdens Bossche kermis
Lees ook:Oss kleurt roze op Dolle Dinsdag 22 augustus
Lees ook:Roze Maandag Tilburgse kermis
Lees ook:Roze Maandag kermis Weert 2011
Lees ook:Roze Maandag op de Tilburgse Kermis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>