Vuurwerkfestival Scheveningen – vier avonden romantiek op het strand

Geen roze item, wel leuk om met of zonder lover romantisch vanaf het strand te bewonderen: vrijdag 11 augustus begint de 38e editie van het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen. Het is het grootste, gratis vuurwerkfestival van Europa, dit jaar op vrijdag 11 en 18 en zaterdag 12 en 19 augustus. Acht landen strijden om de hoofdprijs. Traditiegetrouw worden er per avond twee spectaculaire vuurwerkshows afgestoken rond 21.45 uur en 22.30 uur.  Dit jaar zijn de deelnemende landen:

Vrijdag 11 augustus: Nederland (21.45 uur) en Polen (22.30 uur)

Zaterdag 12 augustus: China (21.45 uur) en Frankrijk (22.30 uur)

Vrijdag 18 augustus: Japan (21.45 uur) en België (22.30 uur)

Zaterdag 19 augustus: Portugal (21.45 uur) en Spanje (winnaar van vorig jaar, 22.30 uur)

Naast de vuurwerkshows zijn er ook verschillende podia, muzikale optredens en acts. De organisatie heeft een speciale app gelanceerd, met informatie over onder meer het festival, de locatie, de bereikbaarheid en de mogelijkheid om op jouw favoriete vuurwerk te stemmen.

Lees ook:Portugal krijgt homohuwelijk
Lees ook:Frankrijk verbiedt ‘homohuwelijk’
Lees ook:Belgen zijn Songfestival spuugzat
Lees ook:Calvin Klein zoekt mooie mannen
Lees ook:Bear Weekend Belgium: donderdag 6 t/m zondag 9 oktober

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>