Antwerp Pride – 9 t/m 14 augustus

Pride Amsterdam is nog maar amper voorbij, of de Belgische stad Antwerpen volgt voor de tiende keer met Antwerp Pride, van woensdag 9 tot en met maandag 14 augustus. Op de Scheldekaaien en de Lange Koepoortstraat zijn drie zebrapaden in de regenboogkleuren geschilderd. Misschien volgen er nog meer en mogelijk blijven de regenboogzebrapaden ook na de Antwerp Pride permanent in het straatbeeld aanwezig. 

‘Glorious Saturday’ is de dag van de Pride Parade, het hoogtepunt van de roze week. De parade start om 14.00 uur aan de Vlaamse Kaai en voert onder meer langs het Love United Festival op het Steenplein. Voor het eerst zullen er mensen meelopen die er openlijk voor uitkomen dat ze hiv hebben, onder het motto ‘Haal hiv uit de kast‘. Op ‘Magnificant Sunday’ begint om 13.30 uur het Closing Festival op de Grote Markt.

Lees ook:Antwerpen Gay Pride 2015
Lees ook:Antwerp Pride 2014
Lees ook:Antwerpen Gay Pride Parade
Lees ook:Belgian Pride in Brussel: ‘Love is too beautiful to be hidden’
Lees ook:Antwerp Pride 2016: woensdag 10 – maandag 15 augustus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>