Locatie TransAmsterdam PrideWalk meetingpoint

De Pride Walk op zaterdag 29 juli is een demonstratieve en activistische loop van het Homomonument naar het Vondelpark. Ook dit jaar zal TransAmsterdam meelopen met de Pride Walk vergezeld door een drumband en ben je weer van harte welkom om de grote transvlag mee te helpen dragen. We lopen om 12 uur naar het Vondelpark. De route gaat via Raadhuisstraat, Marnixstraat en Leidseplein naar het Vondelpark. In het Vondelpark vindt vervolgens Pride Park plaats, een manifestatie voor en door onze hele community die tot ’s avonds 23:00 uur duurt (bron: persbericht).

Aangekomen in Pride Park kan je met ons meedoen aan een Krav Maga Clinic, een zelfverdedigingcursus die gericht is op het vergroten van ons zelfvertrouwen en weerbaarheid op straat. Daarna kan je in het Openluchttheater genieten van een optreden van onze ambassadrice Agnes Genova. We verzamelen bij de grote trans vlag bij het Homomonument vanaf 11.00 uur op de hoek Prinsengracht – Westermarkt.

Lees ook:Programma Pride Amsterdam 2017 uitgebreid met Zandvoort en Vondelpark
Lees ook:Inschrijven voor Prelude van de Pride Walk
Lees ook:Pride Amsterdam start met demonstratieve en activistische Pride Walk
Lees ook:Pride Amsterdam begint met Pride Walk op 29 juli
Lees ook:Pride Walk tijdens Amsterdam Gay Pride

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>