Roze maandag op de Tilburgse Kermis: 24 juli

Maandag 24 juli is het op de Tilbugse Kermis voor de 27e keer Roze Maandag. De zomerkermis van Tilburg is de grootste van de Benelux en duurt tot en met zondag 30 juli. Maandag was altijd een saaie stille dag en werd ruim een kwart eeuw mede door de Gay Krant ingeruimd voor een ludiek homofeestje, dat uitgroeide tot de drukst bezochte dag van de Tilburgse kermis en het grootste roze evenement in de Benelux, met ieder jaar honderdduizenden bezoekers.

Van 12.00 tot 01.00 uur kleurt de hele binnenstad roze en is er een bomvol programma vol activiteiten en feestelijkheden. Hoogtepunt is de Karavaan, die om 12.00 uur vertrekt vanaf het treinstation en door de binnenstad naar de Korte Heuvel rekt. De Roze Maandag Expres bestaat al een aantal jaar niet meer, maar de NS biedt de hele week wel speciale dagretours naar de Tilburgse Kermis.

Lees ook:Tilburgse Kermis: Roze Maandag 2016
Lees ook:Roze Maandag op de Tilburgse Kermis
Lees ook:Roze Maandag 2011
Lees ook:Roze Maandag op de Tilburgse Kermis 2015
Lees ook:Roze Maandag Tilburg 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>