COC-café Middelburg gaat dicht – laatste roze kroeg in Zeeland gaat dicht

Het COC-café in Middelburg sluit haar deuren: de laatste roze kroeg in Zeeland gaat dicht. De bezoekersaantallen vielen tegen: in dit digitale tijdperk hebben mensen geen café meer nodig om met elkaar af te spreken. Daardoor was de huur van het pand niet meer op te brengen. COC Zeeland ziet ook lichtpuntjes; door de sluiting zit de vereniging niet meer vast aan een bepaalde locatie.

‘We kunnen ons nu richten op verschillende plekken in Zeeland door in Terneuzen, Goes, Middelburg of Vlissingen een locatie af te huren’, zegt voorzitter Jeffry Walhout. ‘We kunnen ons weer gaan richten op de basis: het informeren, adviseren van instanties en gemeentes en het helpen van mensen die dacht echt nodig hebben.’ COC Zeeland blijft – het liefst minstens eenmaal per maand – feest- en informatieavonden en borrels organiseren, maar dan op wisselende locaties in de provincie.

Lees ook:Nieuw roze netwerk in Zeeland
Lees ook:COC Songfestival 2011 in Middelburg
Lees ook:COC Zeeland in de knel
Lees ook:Homocafé COC Midden Zeeland heropend
Lees ook:Zeeland voetbalt 8 oktober met regenboogballen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>