Luna Lunette’s ‘Gala Variété Sponsor Diner’

Maandag 26 juni vindt van 17.30 tot 22.00 uur Luna Lunette’s ‘Gala variété Sponsor Diner’ plaats, in de Amsterdamse Dinner Club, Da Costastraat 64. Tickets: klik hier. ‘Een geheel verzorgd viergangen diner, inclusief wijn- of chauffeurs-arrangement, met live entertainment door artiesten van het Luna Lunette’s Variété.

Het culinair genoegen wordt verzorgd door studenten van Hotelschool ROC Amsterdam. Daarnaast is er een veiling met ‘heerlijke theatrale en kunstzinnige items’, met veilingmeester Hans Verhoeven.  De opbrengst gaat naar het Drijvend Theater, waarop Luna Lunette’s Variété op zaterdag 5 augustus meevaart tijdens de Canal Parade.

Lees ook:Luna Lunettes en Theater Restaurant Casablanca Variété presenteren: ‘Diner Chantant’
Lees ook:Luna Lunettes’ Diner Chantant op 5 november en 3 december in Casablanca Variété Amsterdam
Lees ook:Luna Lunettes en Theater Restaurant Casablanca Variété presenteren: ‘Diner Chantant’
Lees ook:Luna Lunettes’ Diner Chantant met Don Pasquale en Niki Today, zaterdag 7 oktober
Lees ook:Luna Lunettes Variété: 4 seizoenen – herfst op zaterdag, 16 september

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>