Roze borrel Pink Diemen op woensdag 28 juni

De volgende pinkborrel van Pink Diemen is komende woensdag, 28 juni. Aanvang 19.30 uur. Er is deze keer geen roze maaltijd. (De kok is al met vakantie.) Op deze avond zal John Brobbel om 20.45 uur een korte inleiding houden waarna discussie over:  De meerwaarde en betekenis van homoseksualiteit. In de bijgevoegde nieuwsbrief kun je er meer over lezen.

In de maanden juli en augustus zijn er geen pinkborrels gepland, dus …… kom de 28e naar café Blauw in Theater De Omval in Diemen (Oud-Diemerlaan, naast het Gemeentehuis) voor een gezellige ontmoeting.

Lees ook:Pink Diemen: regenboogverlichting op het Gemeentehuis
Lees ook:Start Pinkborrel in Diemen
Lees ook:OBA & Pink Diemen presenteren ‘Monument van Trots’
Lees ook:Pink Diemen begint aan tweede seizoen
Lees ook:Diemen sluit zich aan in rij Regenbooggementen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>