Café Zilver, al bezig aan haar achtste seizoen!

Dag roze 50+ vrouw. Wil je graag andere lhbt-dames ontmoeten? Dan biedt Café Zilver jou van augustus tot en met mei elke eerste zondag van de maand een prettige manier om elkaar te leren kennen, dit jaar beleeft Café Zilver haar achtste seizoen.

Er zijn altijd gastvrouwen aanwezig om jou te ontvangen en eventueel voor te stellen aan andere vrouwen. Daarnaast worden regelmatig museumbezoeken georganiseerd voorafgaand aan de Zilvermiddag en kun je zo nu en dan genieten van een optreden.  Ook vieren we elk jaar, met veel succes,  gezamenlijk Sinterklaas met cadeautjes en het nieuwe jaar vieren we met bubbels. Alle reden dus om naar Zilver te komen!

Café Zilver is open van 14.00 tot 17.00 uur en gevestigd in Restaurant Szmulewicz; Bakkersstraat 12; 1017 CW Amsterdam (tussen Rembrandtplein en Amstel). Nadere informatie of voortaan de uitnodiging voor Zilver per mail ontvangen? Geef dan je e-mailadres door aan: [email protected]

 

Lees ook:Café zilver op 7 januari
Lees ook:Uniek jazzoptreden bij COC Haaglanden
Lees ook:Café Zilver voor 55plus lesbo’s en bi’s
Lees ook:Jong&Out Zwolle: Sinterklaasmeeting!
Lees ook:Rotterdam kleurt zondag 20 augustus roze

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>