Pink Diemen Borrel op Koningsavond 26 april

De maandelijkse ontmoetingsavond van Pink Diemen valt deze keer op de vooravond van Koningsdag, 26 april. Aanvang 19.30 uur. Vooraf kun je deelnemen aan de roze eettafel om 18.30 uur. Meldt daarvoor uiterlijk aan op woensdag 26 april 12.00 uur via de website (klik hier) of aan de bar van café Blauw in De Omval. Je betaald vooraf € 11,95.

Om 20.30 uur begint het koningsfeest met een heuse jaren sixties-seventies disco voor alle homoseksuele, lesbische, biseksuele, aseksuele, transgender, ruimdenkende, zich afvragende en interseksuele mensen uit Diemen en wijde omgeving. Een dansavond waarbij de muziek wordt verzorgd door DJ Jeroen de Groot. Heb je muziek waarop je graag danst? Neem het mee; Jeroen draait het graag!  Daarnaast is er een live verrassingsoptreden van Anne. Dus een avond die je niet mag missen en waar jouw aanwezigheid bijdraagt aan de feestvreugde en ons doel, elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer. Kom, om alvast in de stemming te komen voor Koningsdag op onze locatie in café Blauw van theater De Omval.

Lees ook:Diemen sluit zich aan in rij Regenbooggementen
Lees ook:OBA & Pink Diemen presenteren ‘Monument van Trots’
Lees ook:Roze borrel Pink Diemen op woensdag 28 juni
Lees ook:Pink Diemen: Pinkborrel en Ajax
Lees ook:Start Pinkborrel in Diemen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>