PANN: Birthday Bash in TivoliVredenburg Utrecht

PANN organiseert zaterdag 15 april een feest in TivoliVredenburg in Utrecht: de Birthday Bash. Al 48 jaar organiseert PANN maandelijks ‘de leukste straight-friendly gay-feesten’ in de Domstad en andere steden in het land, met ‘de lekkerste pop & dance van het moment en uiteraard alle klassiekers’.

Iedereen vanaf 16 is welkom, maar alcohol wordt niet geschonken onder de 18. De organisatie ‘verwacht dat iedereen hierin zijn eigen verantwoordelijkheid neemt, zodat PANN-feesten ook in de toekomst toegankelijk blijven voor deze doelgroep.’ De deuren gaan open om 22.30 uur, het feest duurt tot 04.00 uur. Tickets kosten 11,50 euro aan de deur.

Lees ook:PANN Haunted House in TivoliVredenburg Utrecht
Lees ook:PANN terug in Den Haag
Lees ook:PANN feest in Groningen
Lees ook:PANN terug in Amsterdam
Lees ook:PANN-on-Tour feest in Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>