Eerste Blauwe Fonds Sponsordiner

Op dinsdag 16 mei organiseert Het Blauwe Fonds in samenwerking met De Nederlandse Bank (DNB) het eerste Blauwe Fonds Sponsordiner. Het Blauwe Fonds is een jong fonds, dat zich als doel heeft gesteld ‘de financiële kracht achter homo-emancipatie te zijn’.  Alle opbrengsten van dit exclusieve diner komen ten goede aan de homo-emancipatie in Nederland.

Mee-eten kost 350 euro per persoon, een tafel voor zes personen kost 2.000 euro. Inschrijven kan tot 17 april: mail naar [email protected] Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen te koop. Gastheer is DNB-president-directeur Klaas Knot. Prominente gasten zijn Jan Kees de Jager, die uit de kast kwam, toen hij minister van Financiën was, fotograaf Erwin Olaf en choreograaf Hans van Manen.

Lees ook:Coos Huijsen, de eerste openlijke roze politicus, schrijft ‘Homo Politicus’
Lees ook:Henk Krol kreeg subsidie voor onderzoek dat nooit is uitgevoerd
Lees ook:Pride Wine Borrel in Amsterdam
Lees ook:Aids Fonds opent eerste First World Problem Pills Shop ter wereld
Lees ook:Lezingen over het L-woord in de literatuur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>