Berlin Ostertreffen: al ruim 40 jaar dé hotspot voor leer- en fetisj-fans

Ieder jaar rond Pasen komen leer- en fetisjfans van heide en verre naar Berlijn voor het Berliner Ostertreffen, al meer dan veertig jaar een begrip in leatherland, met als kloppend hart de omgeving van de Motzstraße en de Fuggerstraße in wat vroeger West-Berlijn was. Dit jaar vindt de Easter Fetish Week Berlin plaats van woensdag 12  tot en met dinsdag 18 april. Het is het grootste leer- en fetisj evenement van Europa met een bomvol programma vol feesten en evenementen.

Het grote officiële leerfeest is op eerste paasdag, ‘FAST Easter Bastards Berlin‘. Er zijn uiteenlopende feesten: voor iedere fetisj is er wel wat te vinden. Daarnaast zijn er onder meer een vlooienmarkt, een leerdiner, een paasbrunch en een roze stadsrondrit. Wie even genoeg van ruig vertier heeft: Berlijn is één van de roze hotspots van Europa, met een groot aanbod aan uiteenlopende homozaken. En wie de gayscene even voor gezien houdt: Berlijn heeft veel musea, theaters, uitgestrekte bosgebieden, winkelgebieden en alternatief rondstruinen in oude wijken als Kreuzberg. Ook daar geldt: voor elk wat wils.

Lees ook:Paasweek: Berlin Leather and Fetish Week
Lees ook:Ostertreffen Berlin – voor leer- en fetisjfans
Lees ook:Pasen in Berlijn: Easter Fetish Week Berlin
Lees ook:Leerfeesten met Pasen in Berlijn
Lees ook:Fetisj straatfeest hoogtepunt Folsom Europe in Berlijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>