Village People treden op bij Milkshake Festival

Het Milkshake Festival, dit jaar op 29 en 30 juli op het Amsterdamse Westergas-fabrieksterrein, krijgt een wel heel bijzondere gast: Village People. De legendarische 6-koppige mannengroep staat op 30 juli op het hoofdpodium. Dat maakte de organisatie deze week bekend.

Ooit sloeg de groep in de Benelux helemaal niet aan, tot de beroemde hits In the Navy en YMCA daar verandering in brachten. Eerder had de organisatie al bekend gemaakt dat het festival een ode zal brengen aan de in december overleden Britse popicoon George Michael en Wham. De ode krijgt de naam ‘Wham’bam thank you Ma’am’ en moet uitdragen dat de liefde niet alleen iets voor in de kerstperiode is, verwijzend naar de grootste hit van Wham: ‘Last Christmas’.

Lees ook:Milkshake 2017 in Westergasfabriek – zaterdag 29 en zondag 30 juli
Lees ook:11-jarig Danserette in Paradiso en op Milkshake
Lees ook:Nieuwe kerstsingle George Michael
Lees ook:Documentaire George Michael
Lees ook:George Michael stopt definitief

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>