Elton John viert 70e verjaardag met groots gala

Elton John is 70 jaar geworden en heeft dat groots in Los Angeles gevierd. Daar vond een gala plaats met onder andere Lady Gaga, Stevie Wonder, Heidi Klum, Katy Perry, Neil Patrick Harris en John Hamm. Onder leiding van Stevie Wonder zongen de genodigden de jarige superster toe. Daarna deelde Wonder het podium met Lady Gaga voor een duet.

Het gala bracht geld in het laatje voor de Elton John Aids Foundation en het Hammer Museum van de Universiteit van Los Angeles. Voor het gala vierde hij zijn verjaardag met zijn man en kinderen. Problemen met ouder worden zegt hij niet te hebben: ‘Toen ik opgroeide, was zeventig jaar zo’n beetje het einde van de wereld. Maar dingen veranderen en je bent nu zo oud als je je voelt …’

Lees ook:Duet Elton John & Lady Gaga op Grammy Gala
Lees ook:Elton John haalt miljoenen op voor aids op Oscars party
Lees ook:Lady Gaga lanceert Born This Way Foundation
Lees ook:Elton John schrijft musicalfilm over aids
Lees ook:Moeder Elton John huurt look-a-like voor haar 90e verjaardag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>