Primeur: COC Amsterdam houdt voorronde COC Songfestival

COC Groningen & Drenthe won afgelopen herfst de 22e editie van het COC Songfestival en mag dit jaar het liedjesfestijn organiseren: op 2 december in Groningen. Op de eerste netwerkbijeenkomst van Mokum Roze kwam Luna Lunettes met een primeur: ook COC Amsterdam pakt het dit jaar groot aan met een eigen voorronde op vrijdag 13 oktober.

Het Nationaal COC Songfestival begon ooit als knipoog naar het ‘echte’ Eurovisie Songfestival, nadat ons land een jaartje moest overslaan en niet mee mocht doen omdat ‘onze Willeke’ met 4 punten zo’n beetje helemaal onderaan was geëindigd. Wat indertijd als ludiek avondje bij een lokale COC begon, is uitgegroeid tot een mega professioneel liedjesfestijn, waarvoor meerdere COC-verenigingen heuse voorrondes organiseren.

Lees ook:COC Nijmegen wint Nationaal COC Songfestival 2014
Lees ook:Voorronde COC Songfestival
Lees ook:Nationaal COC Songfestival 2015 op zaterdag 12 december in Nijmegen
Lees ook:COC Songfestival 2016 vindt plaats in Utrecht
Lees ook:COC Songfestival in Vlissingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>