Arnhem krijgt voor het eerst een roze feest op Koningsdag

Arnhem krijgt dit jaar voor het eerst een open gay-feest op Koningsnacht en Koningsdag: volgens organisator Gay Arnhem ‘een lang gekoesterde wens van veel roze Arnhemmers’. Meer en meer steden hebben tegenwoordig in de zomer een speciale roze dag, maar niet in het voorjaar.

Dat was een uitgelezen kans voor Gay Arnhem om in dat gat te springen. De programmering blijft nog even een verrassing, maar ‘het worden wel twee mooie dagen’. De locatie is achter de Koepelkerk op het Jansplein.

Lees ook:Politiek café over homo-emancipatie in Arnhem
Lees ook:Zaterdag 8 april in Arnhem: HAND in HAND voor DIVERSITEIT
Lees ook:Huurcontract COC Amsterdam verlengd
Lees ook:Nieuwsbrief Roze Stadsdorp Amsterdam
Lees ook:Nog één keer je haar touperen bij de Dolly Dots

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>