Utrecht Canal Parade: de deelnemers zijn bekend

Op zaterdag 17 juni beleeft de stad Utrecht haar allereerste Canal Pride. De Domstad heeft fraaie grachten met unieke werven pal aan het water, een ideaal decor voor een hoogsteigen Canal Parade de verscheidenheid en alle facetten van de LHBT gemeenschap van Utrecht en Nederland zichtbaar te maken. Inschrijven kon tot 1 februari. Alle inzendingen zijn bekeken hebben zo goed als allemaal ‘een positieve beoordeling‘ gekregen.

Inmiddels hebben de uitverkorenen bericht gekregen en kunnen ze aan de slag ‘om hun boot zo vorm te geven dat ze door iedereen gezien worden en een onuitwisbare indruk achterlaten in Utrecht.’ Het inschrijfformulier blijft voor laatkomers online tot 1 maart. De organisatie is in haar nopjes over de verscheidenheid aan deelnemers en hoopt op een grote toeloop naar de Domstad op 17 juni. De Utrecht Canal Pride vindt plaats in het openingsweekend van het jaarlijkse MidzomerGracht festival (voor seksuele- en gender diversiteit).

Lees ook:Utrecht Canal Pride – zaterdag 17 juni
Lees ook:Utrecht Canal Pride 2017: de inschrijving eindigt over 1 week – ‘ACT NOW!’
Lees ook:Utrecht Canal Parade zoekt nog enthousiaste vrijwilligers
Lees ook:Midzomergracht Festival 2017 in Utrecht
Lees ook:Succesvolle eerste Utrecht Canal Pride

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>